Welkom op de website van de Honingschuur!

Als liefhebbers van het goede leven gebruiken wij zelf regelmatig honing in de keuken. Maar nog liever drinken wij zelf mede! Behalve dat deze producten lekker zijn, zijn ze ook nog eens een gezond alternatief voor suiker en heeft honing vele positieve eigenschappen. Kortom, reden voor ons om de Honingschuur op te richten en ons enthousiasme te delen!

Komende tijd zullen er nog wat aanpassingen doorgevoerd worden op de website, waaronder iDeal betalingsfunctionaliteit, een evenementen agenda en enkele producten. Op langere termijn willen wij een zo breed mogelijk aanbod presenteren van alles wat met honing of bijen te maken heeft. Tenslotte zullen we via de agenda op deze website bekend maken op welke evenementen wij te vinden zijn. En natuurlijk zullen we via deze site en onze Facebook pagina nieuws of leuke informatie delen over bijen, de natuur, recepten met honing en noem maar op!

Wij wensen u veel winkelplezier! Mocht u een probleem tegenkomen horen wij dat graag en zullen we er uiteraard aan werken om dat zo snel mogelijk op te lossen.

 

Met vriendelijke groet,

De Honingschuur