Disclaimer

Afbeeldingen:

Aan de afbeeldingen en de omschrijvingen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Betrouwbaarheid verstrekte informatie:

"De Honingschuur" stelt hoge eisen aan de via deze website verstrekte informatie. Ondanks deze eisen kunnen er fouten voorkomen. "De Honingschuur" aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Mocht u onvolledige en/of onjuiste informatie op onze website aantreffen, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons hierover informeert via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik:

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk vormen op rechten van intellectueel eigendom, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord. U bent verantwoordelijk voor al dat u vanuit de website verzendt.

Beëindigen website:

"De Honingschuur" mag de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen. "De Honingschuur" is niet verplicht hier voorafgaand kennis te geven. "De Honingschuur" is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging van de website.

Privacy:

"De Honingschuur" behoudt zich het recht om u de toezegging tot het gebruik van de website en/of bepaalde diensten die op de website worden aangeboden te ontzeggen. "De Honingschuur" kan de toegang tot de website monitoren.

Contact:

U kunt contact opnemen met "De Honingschuur" via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U bevindt zich hier: Home Disclaimer