Medeproeverij

Welkom op de pagina van onze mede proeverij!

Tot nader orde hebben we nog geen nieuwe datum voor een tweede proeverij. Heeft u een locatie en zou u ons willen uitnodigen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij bespreken graag de opties met u!

27 mei was het dan zo ver, onze eerste proeverij! Voor een klein bedrag nemen we u de hele middag mee door de wereld van mede: wat is het, hoe word het gemaakt en het belangrijkste, hoe smaakt het? En waarom hebben wij momenteel 24 verschillende smaken in ons assortiment? Er zal ruimte zijn voor vragen en er zal een mogelijkheid zijn om de producten die u heeft geproefd te kopen. Ten slotte gaat u met een cadeautje en hopelijk een geweldige ervaring weer naar huis.

De praktische puntjes:

Locatie:
Aan De Meet, Amazonenlaan 4, 5631 KW Eindhoven

Kosten:
€7,50 per deelnemer.
Maak het bedrag van te voren over op rekeningnummer NL35INGB0006878824 tnv De Honingschuur onder vermelding 'proeverij 27 mei 2017'.

Tijden:
13.00-17.00

Aanmelden:
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het aantal personen en de namen van de personen.
Vermeld u ook het IBAN-nummer waarmee u de inschrijving heeft betaald.

Belangrijk!
Bij te weinig aanmeldingen zijn wij genoodzaakt een alternatieve datum te zoeken.

 

 

U bevindt zich hier: Home Medeproeverij